Mad og ansigt

Vi havde for nylig Valentinsdag, så jeg besluttede at forberede en slags attraktion for min kæreste. I tankerne havde jeg en to-retters middag og dessert serveret i selskab med vin og duftlys fra en bestemt DIY-butik. Første idé - tunger. En meget udsøgt skål, men også kompliceret at tilberede, fordi du skal kende muslingerne til at stege godt for at fjerne serveringen af ​​smagen.

Desværre er kokken lidt middelmådig. Efter tanke kunne jeg sige den begyndere, for det var næsten sandheden. Du fandt en opskrift på fjerne sandaler online. Desværre var der et problem med at forstå halvdelen af ​​teksten, fordi alt var skrevet på engelsk! Nå, jeg gik bare ikke op, jeg kastede alt ind i tolken, og vi skynder os til elementet i henhold til kokens intuition (som jeg helt klart ikke har. Jeg besluttede at citere disse muslinger omgivet af grøntsager. Jeg glemte dog, at grøntsagerne først skal fjernes og skæres. Jeg begyndte at stresse, fordi scenen blev mindre, og jeg var bestemt i baggrunden. Jeg begynder at skære grøntsager, uheld ønskede ikke, at jeg skulle nå vores finger ... Og som en naturlig mand gav jeg ikke op. Jeg stødte på en idé - en grøntsagsskærer. Så han var et hit. Det er ikke slutningen på det faktum, at jeg reddede et par øjeblikke ved at skære, jeg behøvede ikke at være bange for mit væsen, når jeg brugte skæret. Da det hele var klar, lagde jeg tunger på smøret. Naturligvis blev alt stegt, når det var på billedet fra internetdelen, hvor jeg fandt opskriften. Jeg glemte dog, at jeg stadig forberedte suppen. Jeg sprang hurtigt til en nærliggende butik for sur suppe i en krukke og frigav den i gryden og derefter krydret kun. Til dessert havde jeg hjemmelavet is allerede tilberedt i fryseren. Det er godt, at jeg motiverede mig selv til at forberede det dagen før, fordi jeg ikke kunne gøre noget. Jeg må indrømme - det lille øjeblik, der reddede mig en grøntsagsskærer reddede min to-retters middag. Personen var chokeret og fremragende respekt for mine madlavningsevner.